Ma - Vr : 9.00 - 17.00

Onze werkwijze

Jij bent belangrijk

in Vier stappen online

1. Intake

We beginnen met een geheel vrijblijvend intake gesprek waarin we je wensen in kaart brengen en zien wat je nodig hebt voor de zaak. Zo kunnen we je de perfecte offerte bezorgen. Na het intake gesprek krijg je binnen 2 dagen de offerte en een afspraak om deze te bespreken. 

2. Offerte

In de offerte leggen we onderdeel voor onderdeel uit wat we doen, welke functionaliteit de site heeft en wat natuurlijk de kostprijs is. Geen verassingen achteraf. Na de bespreking van de offerte beslis jij of je met ons in zee gaat. 

3. Verzamelen

Nadat de offerte ondertekend is teruggestuurd is gaan we je materialen verzamelen, registreren we je domeinnaam, gaat de tekstschrijver aan de slag en komt eventueel de fotograaf langs om de foto’s te maken die nodig zijn. Is al het materiaal aanwezig dan starten we met het bouwen! 

4. Opleveren

Ongeveer twee weken nadat we alle materialen verkregen hebben en de foto’s bewerkt zijn gaan we volop aan de slag om je website te bouwen, testen we de reservatiemodule en de formulieren. En dan is het tijd voor de eerste feedback ronde. De uitkomsten van deze ronde bepalen het verdere verloop. Wij doen de aanpassingen en maken de site verder af. Maximaal twee weken later is de site volledig af en kan hij online. 

Ook interesse in een website?

We bespreken graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor je.
Een gesprek bij jou in de zaak of online is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.