Ma - Vr : 9.00 - 17.00

Contact

Over NetPeople.be

Creatieve geesten

NetPeople.be is onstaan in 2006 als webdesign bedrijf en onderdeel van Kyzoe en bestaat inmiddels uit Carmen, Peter en Maxim die zich laten bijstaan door verschilende freelancers om zo jou de beste service te bieden.
NetPeople.be, dat is een hechte club. Dat is wel zo prettig want dat betekent korte lijnen voor onze klanten. Je bent niet het zoveelste nummer, want wij dragen persoonlijke service hoog in het vaandel. Ook buiten onze openingstijden reageren we zeer snel, net als in het weekend trouwens.

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Zo kunnen we de kosten van je website laag houden en een goed scorende website maken. Het maand bedrag start aan €57 en is afhankelijk van wat je precies wilt.

Na het eerste jaar kan je maandelijks opzeggen. Tijdens het eerste jaar ben je het restbedrag van je jaarcontact verschuldigd.

Nee, na het eerste jaar is je website afbetaald en betaal je enkel de bijdrage voor hosting, onderhoud en de gebruikte licenties. Deze bedragen worden in één keer aangerekend, niet maandelijks.

Jazeker, zoveel je wilt. Er is geen beperking op het aantal pagina’s. 

Absoluut, de domeinnaam wordt op jouw naam/bedrijf geregistreerd. En is dus jouw eigendom!

Jezeker, je hebt de keuze uit onze IMAP e-mail of tegen een meerprijs kan je ook Office 365 e-mail krijgen. 

Ja dat is zeker mogelijk! Wij doen grafisch ontwerp, hebben een uitstekende fotograaf in dienst en kunnen je helpen met alle kleine & grote klusjes. 

Al onze diensten

Tablebooker, Resengo of nog een andere? Dat is allemaal perfect te integreren in je website.

Natuurlijk is dat mogelijk! We hebben zelf al een korte demo voor je klaarstaan die we graag komen demonstreren.

Contact

Hey, let's talk

NetPeople is onderdeel van Kyzoe.be en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites en in online marketing.