Ma - Vr : 9.00 - 17.00

Diensten

betrouwbaar en persoonlijk

Jaren ervaring

Wij weten dat jij je het liefst van al met je klanten bezig bent. En dus wil je je niet ook nog eens met social media, nieuwsbrieven en je website bezig houden. Daar zijn wij voor!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites, hosting van websites en online marketing kan je op ons vertrouwen om jouw zaak te laten groeien.

Basis website

Ons basispakket is al heel uitgebreid en bestaat uit een maximum van 7 pagina’s. Ruim voldoende in de meeste gevallen. Heb je meer pagina’s nodig dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Wij bouwen, hosten en verzorgen alle technische updates, maken daarnaast een dagelijkse back-up van je website én je krijgt van ons 10 GB e-mail ruimte op onze mailserver. Natuurlijk is je domeinnaam inbegrepen. Support loopt via e-mail.

In dit pakket:

Webshop

Een webshop starten hoeft geen duizenden euro’s te kosten, NetPeople helpt je al vanaf €99 per maand. Wij verzorgen het design en zorgen voor alle plug-ins die nodig zijn voor een webshop van betaalplug-in, tot btw afhandeling en verzending. 

Net als bij het basispakket zorgen we ook dat alle plug-ins up-to-date blijven, zorgen we voor een goede mobile first lay-out en maken we je wegwijs in de website. De SEO is standaard al goed geregeld, maar bij de shop gebruiken we een speciale e-commerce versie zodat je producten ook goed scoren in Google.

In dit pakket:

Persoonlijke Support

Wil je echt geen omkijken hebben naar de extra werkzaamheden die het runnen van een website met zich meebrengt, dan kunnen wij je perfect helpen. Alle kleine online klusjes voeren we graag voor je uit. 

Je kan ons zien als je digitale assistent.

De meeste diensten worden afgerekend per minuut. We timen de tijd die we nodig hebben en jij krijgt daar een gedetailleerde factuur van. Zo zijn er nooit verassingen. We werken aan een basis tarief van €42 per uur.

Voorbeeld van klussen

Totale ontzorging

Extra diensten

NetPeople.be biedt nog tal van extra diensten aan. Graag zetten we ze voor je op een rijtje. Omdat we in sommige gevallen met freelancers werken kunnen niet alle diensten opgenomen worden in het maandelijks bedrag.

Food & interieur fotografie
Vertalingen en meertalige website
Social media beheer
Logo ontwerp
Menukaarten
Bloggen / artikelen schrijven
Beheer online reviews
Gepersonaliseerde bierkaartjes
Divers drukwerk

get connected

Subscribe to our newsletter

Get 40 % discount for our services  just by subscribing to our weekly newsletter