Ma - Vr : 9.00 - 17.00

Basis website

Het startpakket

Technisch ondersteund en toch controle

Wij bouwen en onderhouden je website. Een basis website heeft maximaal 7 pagina’s die door ons zijn ontworpen en kan daarnaast worden uitgebreid met extra functies en pagina’s. Natuurlijk is je website responsive en kan dus op alle apparaten goed bekeken worden. Tenslotte komt bijna 50% van je bezoekers via een mobile device.

Dit pakket wordt gefactureerd aan €57 per maand met een setup-fee van €250.

Wat is inbegrepen

Dit basispakket is ideaal voor bedrijven die zelf hun site willen bijwerken. Wij bouwen de website voor jou bestaande uit maximaal 7 pagina’s. Wij zorgen voor een mobile first aanpak zodat je website op mobiel ook goed scoort. 

De pagina’s bepalen we samen in onderling overleg.

Daarna krijg jij de volledige controle: je kan zo veel pagina’s toevoegen als je wil, teksten aanpassen, foto’s toevoegen, noem maar op. Tevens onderhouden wij de plug-ins en het thema op je site én zorgen we voor 1 back-up per dag, net als een SSL certificaat.

Een basis website is natuurlijk uit te breiden. Wij verrekenen dan de kosten in een nieuw maandelijks bedrag. Zo betaal je altijd een laag bedrag per maand en heb je toch de website die je wilt. 

Wil je incidenteel werkzaamheden door ons laten uitvoeren, dan rekenen we €42 per uur, afgerekend per minuut. 

Offerte aanvragen

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Zo kunnen we de kosten van je website laag houden en een goed scorende website maken. Het maandbedrag start aan €57 en is afhankelijk van wat je precies wilt.

Na het eerste jaar kan je maandelijks opzeggen. Tijdens het eerste jaar ben je het restbedrag van je jaarcontact verschuldigd.

Nee, na het eerste jaar is je website afbetaald en betaal je enkel de bijdrage voor hosting, onderhoud en de gebruikte licenties. Deze bedragen worden in één keer aangerekend, niet maandelijks.

Jazeker, zoveel je wilt. Er is geen beperking op het aantal pagina’s. 

Absoluut, de domeinnaam wordt op jouw naam/bedrijf geregistreerd. En is dus jouw eigendom!

Jezeker, je hebt de keuze uit onze IMAP e-mail of tegen een meerprijs kan je ook Office 365 e-mail krijgen. 

Ja dat is zeker mogelijk! Wij doen grafisch ontwerp, hebben een uitstekende fotograaf in dienst en kunnen je helpen met alle kleine & grote klusjes. 

Al onze diensten

Tablebooker, Resengo of nog een andere? Dat is allemaal perfect te integreren in je website.

Natuurlijk is dat mogelijk! We hebben zelf al een korte demo voor je klaarstaan die we graag komen demonstreren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maak een afspraak voor meer informatie

We bespreken graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor je.
Een gesprek bij jou in de zaak is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.