Ma - Vr : 9.00 - 17.00

Webshop

EEN WEBSHOP

Volledig volgens de regels

Wij bouwen en onderhouden jouw webshop. Wij helpen je met de integratie van je betaalmethodes, je pakketjesdienst en je krijgt van ons alle documenten om in orde te zijn met de wetgeving in jouw land. Daarnaast doen we alle updates van plug-ins, thema’s en de WordPress natuurlijk.

Wat is inbegrepen

Een webshop starten is niet altijd even makkelijk.Er zijn naast de producten heel veel regels om je aan te houden, welke betaalprovider kies je, hoe kun je je transporteur integreren… Wij doen dat allemaal voor jou. Wij zorgen dat je voor een laag bedrag per maand een volledig functionele webshop hebt die goed scoort op mobiel en op desktop. 

Wij denken met je mee over de invulling, maar ook over hoe je het maximale uit je webshop haalt. Want we geloven dat we samen de beste website voor je kunnen maken. Wij zorgen natuurlijk voor een duidelijke handleiding zodat je zelf de producten kunt toevoegen, zodat je zelf kunt werken aan je website, en daar waar je vast zit helpen wij je graag verder. 

Wil je liever volledige ondersteuning dan kan dat ook voor een vast bedrag per maand of op individuele facturatie basis. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Zo kunnen we de kosten van je website laag houden en een goed scorende website maken. Het maandbedrag start aan €57 en is afhankelijk van wat je precies wilt.

Na het eerste jaar kan je maandelijks opzeggen. Tijdens het eerste jaar ben je het restbedrag van je jaarcontact verschuldigd.

Nee, na het eerste jaar is je website afbetaald en betaal je enkel de bijdrage voor hosting, onderhoud en de gebruikte licenties. Deze bedragen worden in één keer aangerekend, niet maandelijks.

Jazeker, zoveel je wilt. Er is geen beperking op het aantal pagina’s. 

Absoluut, de domeinnaam wordt op jouw naam/bedrijf geregistreerd. En is dus jouw eigendom!

Jezeker, je hebt de keuze uit onze IMAP e-mail of tegen een meerprijs kan je ook Office 365 e-mail krijgen. 

Ja dat is zeker mogelijk! Wij doen grafisch ontwerp, hebben een uitstekende fotograaf in dienst en kunnen je helpen met alle kleine & grote klusjes. 

Al onze diensten

Tablebooker, Resengo of nog een andere? Dat is allemaal perfect te integreren in je website.

Natuurlijk is dat mogelijk! We hebben zelfs al een korte demo voor je klaarstaan die we graag komen demonstreren.

Maak een afspraak voor meer informatie

We bespreken graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor je.
Een gesprek bij jou in de zaak is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.