Ma - Vri : 9.00 - 17.00

basis website

Het startpakket

Technisch ondersteund en toch controle

Wij bouwen en onderhouden je website. Een basis website heeft maximaal 7 pagina’s en kan daarnaast worden uitgebreid met extra functies en pagina’s. Natuurlijk is je website responsive en kan dus op alle apparaten goed bekeken worden. Tenslotte komt bijna 50% van je bezoekers via een mobile device.

Dit pakket wordt gefactureerd aan €57 per maand met een setup-fee van €250.

Wat is inbegrepen

Dit basis pakket is ideaal voor bedrijven die zelf hun site willen onderhouden. Wij bouwen de website voor jou bestaande uit maximaal 7 pagina’s. Wij zorgen voor een mobile first aanpak zodat je website op mobiel ook goed scoort. 

De pagina bepalen we samen in onderling overleg,

Daarna krijg jij de volledige controle: je kan zo veel pagina’s bijvoegen als je wil, teksten aanpassen, foto’s toevoegen, noem maar op. Tevens onderhouden wij de plug-ins en het thema op je site én zorgen we voor 1 back-up per dag, net als een SSL certificaat.

Niet inbegrepen: social media beheer, pagina updates door ons, nieuwsbrieven versturen, landingspagina’s, QR codes voor menukaart, SEO optimalisatie van de site, beheer van Google Search Console & statistieken. 

Wil je incidenteel werkzaamheden door ons laten uitvoeren dan rekenen we €48 per uur, afgerekend per minuut. 

Offerte aanvragen

Maak een afspraak voor meer informatie

We bespreken graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor je. Een gesprek bij jou in de zaak is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.