Ma - Vri : 9.00 - 17.00

Diensten

vertrouwen en persoonlijk

Jaren ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites, hosting van websites en online marketing weten we dat jij je het liefst met je klanten bezig bent. En dus wil je je niet ook nog eens met social media, nieuwsbrieven en je website bezig houden. Daar zijn wij voor! 

Basis website

Ons basis pakket  is al heel compleet en bestaat uit een maximum van 7 pagina’s. ruim voldoende in de meeste gevallen, ben je mee rpagina’s nodig dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Wij bouwen, hosten en verzorgen alle technische updates, maken daarnaast een dagelijkse back-up van je website én je krijgt van ons 10 GB e-mail ruimte op onze mailserver. Natuurlijk is je domeinnaam inbegrepen. Support loopt via e-mail.

In dit pakket:

Webshop

Een webshop starten hoeft geen duizenden euro’s te kosten, NetPeople helpt je al vanaf 99€ per maand. Wij verzorgen het design, zorgen voor alel plugins die nodig zijn voor een webshop van betaal plugin, tot btw afhandeling en verzending, 

Net als bij het basis pakket zorgen we ook dat alle pluigns up to date blijven, zorgen we voor een goede mobile first layout en maken we je wegwijs in de website.  Wat betrefd de SEO die is standaard al goed geregeld, maar bij de shop gebruiken we een Ecommerce versie zodat je producten ook goed scoren in Google.

In dit pakket:

Extra hulp

Wil je echt geen omkijken hebben naar de extra werkzaamheden die ene website met je meebrengt, dan kunnen wij je perfect helpen. Alle kleine klusjes die een website met zich mee brengt voeren we graag voor je uit. 

Je kan ons zien als je digitale assistent.

De meeste diensten worden afgerekend per minuut, wij timen de tijd die we nodig hebben en jij krijgt daar een ge-detailleerde factuur van zo zijn er nooit verassingen. We werken aan een basis tarief van 42€ per uur.

Voorbeeld van klussen

nog meer diensten

Extra diensten

NetPeople.be biedt nog tal van extra diensten aan. Graag zetten we ze voor je op een rijtje. Omdat we in sommige gevallen met freelancers werken kunnen niet alle diensten opgenomen worden in het maandelijks bedrag.

Food & interieur fotografie
Vertalingen en meertalige website
Extra social media beheer
Logo ontwerp
Menukaarten
Bloggen
Beheer online reviews
Gepersonaliseerde bierkaartjes
Divers drukwerk

get connected

Subscribe to our newsletter

Get 40 % discount for our services  just by subscribing to our weekly newsletter