Essentiële Google tools voor,je WordPress website.

Tegenwoordig biedt Google tal van tools die,je inzichten en mogelijkheden geven om meer bezoekers te trekken op je WordPress website. 

Site kit is een opensource plug-in om data uit voorlopig vier verschillende Google tools beschikbaar te maken op je site. Zodat je niet telkens meer naar verschillende Google sites moet gaan.

In de eerste versie van de plug-in zijn deze vier tools van Google geïntegreerd:

  • Search Console: leer hoe bezoekers je website vinden.
  • Analytics: Zie alle statistieken voor je website.
  • AdSense: Stel je adsense in en verdien met je website
  • PageSpeed Insights: Identificeer mogelijke problemen en tips voor optimalisatie problemen.

Met site kit geïnstalleerd kunnen gebruikers direct uit de WordPress administratie paneel inzichten krijgen in mogelijkheden en rapporten van Google. Sitekit heeft daarnaast een koppeling met diverse Google producten als men meer informatie wil.

Site kit zal voor WordPress gebruikers begin 2019 beschikbaar komen, om het te kunnen gebruiken kan je je inschrijven op deze link:  beta inschrijving

Netpeople.be

Netpeople.be specialiseerd zich in het bouwen, onderhouden en promoten van uw website aan betaalbare tarieven. Wij doen dat in WordPress en Magento. Wij schrijven teksten, social media posts, optimaliseren uw website voor snelheid en denken mee om het maximale uit uw website te halen. Meer informatie mail ons gerust om,samen een koffie te drinken en te kijken wat we voor u kunnen doen.

Blijf op de hoogte:

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks tips, tricks en advies voor uw website, zo blijft u altijd op de hoogte;

[newsletter_signup_form id=2]

Laat een reactie achter