Pas op voor misleidende facturen voor domeinregistratie etc.

Agencies en/of Resellers kunnen met onze pakketten makkelijk hun klanten voorzien van zeer kwalitatieve hosting, wij hebben zowel reseller hosting beschikbaar voor basis websites als voor webwinkel maar ook Dedicated servers die we op uw verzoeken kunnen inrichten zoals u het wilt.

Doelstelling klant

Ook voor onze resellers verhuizen we je websites zonder problemen naar onze servers. Neem snel contact op voor alle mogelijkheden.

De visie van de klant

Alle websites worden 2 maal per dag gebackupped, dat backuppen doen we om de 12 uur zodat je altijd een recente kopie hebt. Je kan ook makkelijk zelf instellen om eigen backups te maken bijvoorbaald naar je Google drive of eigen FTP lokatie.

Hoe wij hebben geholpen

Onze reseller zijn onze ambassadeurs en voor deze ambassadeurs hebben we een aantal extra voordelen, zo krijg je een extra korting op het aankopen van domeinnamen, maar hebben we ook speciale prijzen voor een heel aantal plugins.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SSD vs Hdd Hosting

Wij zetten de turbo voor u in: wij bieden u hosting met 100 procent SSD-power in datacenterkwaliteit.

Laat u overtuigen door onze meetresultaten: we hebben identieke WordPress-installaties met talrijke plug-ins en op een klassieke server met HDD en op SSD-harde schijven opgezet. We hebben de respectievelijke gemiddelde waarden bepaald uit verschillende metingen: De laadtijden van de websites waren gemiddeld 42 procent sneller op de krachtige SSD-systemen dan op de klassieke HDD-systemen. 

In tegenstelling tot onze concurrenten, die databases meestal alleen op “desktop” SSD’s opslaan of nog volledig vertrouwen op klassieke harde schijven, bewaren wij uw volledige webdata (webruimte) inclusief de databases op SSD harde schijven in datacenterkwaliteit. Onze premium SSD’s op basis van de nieuwste servertechnologie zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik in datacenters en zijn niet alleen snel, maar ook bijzonder betrouwbaar.

SSD-hosting is met name geschikt voor high-performance applicaties. De toename in snelheid is duidelijk merkbaar op websites met een hoog bezoekersaantal, aangezien er beduidend meer acties per seconde mogelijk zijn. SSD-harde schijven zijn ook zeer energiezuinig en onderstrepen daarmee de groene filosofie van Alfahosting GmbH. Kies nu uw gewenste SSD-tarief:dezelfde