Ma - Vri : 9.00 - 17.00

Webshop

Alles inclusief

Volledig volgens de regels

Wij bouwen en onderhouden jouw webshop. Wij helpen je met de integratie van je betaalmethodes, je vervoerder en je krijgt van ons alle documenten om in orde te zijn met de wetgeving in je land. Daarnaast doen we alle updates van plugins, thema’s en de WordPress natuurlijk.

Wat is inbegrepen

Een webshop starten is niet altijd even makkelijk, er zijn naast de producten heel veel regels om je aan te houden, welke betaalprovider kies je, hoe kun je je transporteur integreren. Wij doen dat allemaal voor je, wij zorgen dat voor een laag bedrag per maand je een volledig functionele webshop hebt die goed scoort op mobiel en op desktop. 

Wij denken met je mee over de invulling, maar ook over hoe je het maximale uit je webshop haalt. Want we geloven dat we samen de beste website voor je kunen maken. Wij zorgen natuurlijk voor een duidelijke handleiding zodat je zelf de producten kunt toevoegen, zodat je zelf kunt werken aan je website, en daar waar je vast zit helpen wij je graag. 

Wil je liever volledige ondersteuning dan kan dat ook voor een vast bedrag per maand of op individuele facturatie basis. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Maak een afspraak voor meer informatie

We bespreken graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor je. Een gesprek bij jou in de zaak is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.