B&B Website

Een nieuwe website voor je

Bed & Breakfast

Heb je een bed & breakfast of guesthouse? Met je website laat je jouw gasten alvast online kennismaken met de heerlijkheden van je accommodatie. Mooi opgemaakte bedden, dampende scones, verse bloemen... Gasten moeten meteen hun hoofd willen neervlijen op jouw fluffy kussens. En dus ook meteen kunnen reserveren!

planning-work-PAFWF6M.jpg

Hoe werken we

Een vast laag bedrag per maand*.

* NetPeople bouwt uw website voor een vast laag bedrag per maand, gedurende 12 maanden, daarna betaalt u enkel de kosten voor hosting, onderhoud en de domeinnaam. 

Maar ook de presentatie van je Bed and breakfast moet top zijn: trek bezoekers over de streep met mooie foto’s, een fraaie huisstijl interessante weetjes en smakelijke blogs. 

Ons websitepakket biedt de mogelijkheid om sliders te maken met prachtige foto’s van de kamers, authentieke details binnen de B&B en impressies van het ontbijt. Maak het potentiële gasten ook vooral gemakkelijk. zo kunnen wij uw airbnb of booking.com reservatiesysteem koppel samen met uw eigen system.

inhoud

standaard

Nog vragen?

Veelgestelde vragen

Zo kunnen we het bedrag van je website laag houden en een goed scorende website maken. Het maand bedrag start aan €57 en is afhankelijk van wat je precies wilt.

Na het eerste jaar kan je maandelijks opzeggen. Tijdens het eerste jaar ben je het rest bedrag van je jaarcontact verschuldigd.

Nee, na het eerste jaar is je website afbetaald en betaal je enkel de bijdrage voor hosting, onderhoud en de gebruikte licenties. Deze bedragen worden in één keer aangerekend, niet maandelijks.

Jazeker, zoveel je wilt. Er is geen beperking op het aantal pagina’s. 

Absoluut, de domeinnaam wordt op jouw naam/bedrijf geregistreerd. En is dus jouw eigendom!

Jezeker, je hebt de keuze uit onze IMAP e-mail of tegen een meerprijs kan je ook Office 365 e-mail krijgen. 

Ja dat is zeker mogelijk! Wij doen grafisch ontwerp, hebben ene uitstekende fotografa in dienst en kunnen je helpen met alle kleine & grote klusjes. 

Al onze diensten

Tablebooker, Resengo of nog een andere? Dat is allemaal perfect te integreren in je website.

Natuurlijk is dat mogelijk! We hebben zelf al een korte demo voor je klaarstaan die we graag komen demonstreren.